I den lekre bilen kjørte vi de få minuttene fra kirken til Elgåfossen. Vi hadde fremdeles nydelig vær, til og med de praktiske skyene var på plass, slik at fotografen kunne ta bilder uten at den kritthvite kjolen ble helt utvasket i sollyset. I løpet av de ca 2 timene fotograferingen holdt på, måtte vi vel stoppe opp i totalt 10 minutter og vente på neste sky. Perfekt! Tusen takk til alle som hjalp til med å holde regnet unna, jeg velger å tro at både dere og pappa hjalp til på alle mulige måter 🙂

Jeg håper dere har forståelse for at bildene som er potensielle takkekortbilder, gi-bort-bilder og henge-på-veggen-bilder ikke blir publisert her, ihvertfall ikke før takkekortene og gi-bort-bildene har kommet til sine mottakere. Siden vi ennå ikke har helt bestemt oss for hvilke bilder det blir, så blir dagens bildedryss av det litt mer humoristiske slaget. Håper dere vil kose dere allikevel!

Etter å ha tatt noen bilder ved rasteplassen, skulle vi bevege oss langs stien og inn mot fossen. Cecilie og jeg hadde forberedt oss på det, for vi ville ikke gå i penskoene, så vi hadde med oss gummistøvler. Og en brud i gummistøvler må absolutt foreviges 😉


Sjekk av sminke må også gjøres:


I bakgrunnen står eieren og sjåføren av den lekre bilen vi ble kjørt i.

Her er Cecilie i gang med å pynte på meg underveis i fotograferingen:


Som nevnt hadde vi det utrolig morsomt under fotograferingen. På det neste bildet har tydeligvis noen sagt noe veldig moro, så Eileif og jeg klarer ikke engang å se i samme retning 😉


Litt senere, mens vi prøver å være ordentlig romantiske, nyforelsket og nygifte, får jeg beskjed av fotografen om følgende: Haka ned og hodet opp. Og da blir man seendes slik ut:


Et skikkelig Kodak-moment, og høydepunktet av alle latterkuler under fotograferingen 🙂

På neste bilde har fotografen dratt frem macroobjektivet sitt, og jeg bare digger dette bildet:


Til sist har fotografen satt sammen en samling bilder av oss. Først meg:


og så den nydelige mannen min:


Etter fotograferingen på Elgåfossen ble fotografen med til Bøkevangen for å ta gruppebilde av alle gjestene. Siden jeg ikke har godkjennelse fra alle om å legge ut bildet, velger jeg å ikke gjøre det.

I neste innlegg vil dere få fyldig dekning av maten og kakene, namnam! 🙂