Frokosten skulle serveres klokka 9-11, så vi satt klokka på ringing 7 sånn at vi kunne starte vår første dag sammen som ektepar med en liten tur i boblebadet. Men aller først ga vi hverandre morgengavene. Jeg hadde vist Eileif et par smykker jeg synes var fine, og det var ett av de han hadde kjøpt til meg:


Så utrolig vakkert!

Jeg hadde opprinnelig planer om å kjøpe trommesett til Eileif, men et nytt sett med et minimum av trommer og cymbaler kostet altfor mye i forhold til budsjettet vi hadde satt. Så da endte det med at han plukket seg ut ei klokke istedenfor, da han også ønsket seg det. Jeg synes det var for ille at han skulle vite hva han fikk, så da kjøpte jeg en turkopp i tillegg som en liten ekstrating, det visste jeg at han også ønsket seg. Klokkereima var altfor stor, så han fikk ikke brukt klokka den første uka, men nå tar han den knapt av seg.


Koppen fikk han brukt allerede på bryllupsreisen 🙂

Etter et avslappende kvarter i boblebadet og en påfølgende dusj, inntok vi spisesalen. Vi ville være der i de to timene det var frokostservering slik at vi fikk snakket med alle som hadde sovet over og de som kom tilbake etter å ha sovet hjemme hos seg selv. Dette var absolutt en av fordelene med å være på Bøkevangen og ikke minst fordi så mange valgte å sove der, men jeg er også veldig takknemlig for de 4 som kom tilbake etter å ha sovet hjemme, og ikke minst fordi 2 av de tok med barna sine.

Det var en helt grei frokostbuffet med pålegg, forskjellige typer brød, varme rundstykker, eggerøre, kokte egg og fri tilgang på kaffe, te, melk og juice.


Et bilde av stabburet vi overnattet i og noen av hyttene ved siden av:


Og til sist: det nygifte paret:


Vi fikk stablet alt av pynt og det som var igjen av kaker (og det var mye!) i bilen før vi dro hjem og lesset ut og skiftet. Fikk hentet Nairo på kennelen, han hadde hatt det helt ok, og det var moro å se hvor glad han ble når han så oss igjen. Resten av vår første dag som gift ble brukt til å rydde vekk en del og til å pakke, siden vi dagen etter skulle dra på bryllupsreise. Den kan dere lese om her og her.

Nå er det egentlig ikke så mye mer å fortelle om fra vårt fantastiske bryllup. Jeg brukte timesvis i går på å laste opp bilder for fremkalling og forstørring, og så håper jeg at størrelsen på det vi skal bruke som takkekort blir ok, har bare bestilt et prøveeksemplar av det enn så lenge.

Men hvis dere ikke allerede er lei av bryllupet vårt, så kan jeg friste med noen videosnutter etterhvert. Håper dere henger med her en stund til! 🙂

PS! Alle bildene ligger nå ute i galleriet 🙂