Det er nå nesten en måned siden vi sendte og leverte ut takkekortene, og det er rett og slett sløvhet fra min side som har gjort at jeg ikke har lagt ut bilder av de ennå. Men nå skal jeg rette opp i det! 🙂

Som “tema” for bryllupet hadde vi bøker, fordi både min kjære og jeg er glad i å lese. Og en av de tingene jeg er strålende fornøyd med, er at vi klarte å gjennomføre temaet i både invitasjoner, bordkort/sanghefter/menyhefter og i takkekortene.

Først en oppfriskning av hukommelsen, siden det nå er lenge siden jeg la ut bilder av invitasjonene:


Disse laget vi fra scratch, og “boken” fikk også en rygg på ca 3 mm, der sølvbåndet ligger. Selve ordet invitasjon er stemplet på.

Bordkortene/sangheftene/menyheftene så slik ut:


Vi lagde også disse fra scratch, men ryggen her ble bredere siden det skulle fler ark inni. I tillegg måtte vi av samme grunn lage et hull med en liten sløyfe i ved åpningen i “boka”, ellers ville ikke permene ha lukket seg. Navnene ble skrevet ut på delvis gjennomsiktig sølvpapir og festet til permen med fotohjørner i sølv.

Og her er fronten på takkekortene:


Her kjøpte vi ferdig brettede kort, og vi fikk derfor ikke den samme ryggen som invitasjonene og bordkortene hadde. Årsaken til dette er rett og slett størrelsen på bildet som skulle inn i takkekortene. Men sølvbåndet er selvsagt med allikevel. Ordet takk ble stemplet på i samme stil som ordet invitasjon hadde på invitasjonene.

Innsiden:


Alle takkekortene ble håndskrevet, og selvsagt med takk for den aktuelle gaven fra hver giver. Og i god stil ble det selvsagt brukt sølvpenn 🙂 Vi hadde et par-tre bilder å velge mellom til takkekortene, men er veldig fornøyde med det endelige valget.

I skrivende stund tror jeg at jeg har ett innlegg igjen til denne bryllupsbloggen, og jeg skal prøve å ikke la det gå for lang tid før det blir publisert 🙂