Planen var å legge ut de siste videoene om helgen, men med tanke på hva som skjedde i Oslo og på Utøya da, var liksom ikke bryllupsvideoer så viktig. Det er det forsåvidt fremdeles ikke, men jeg håper at jeg ved å legge ut de siste videoene nå kan gi ihvertfall noen av dere en liten pustepause fra en sorgfull hverdag.

Den første videoen er fra kakekuttingen. Min kjære kollega og gode venninne T bakte bryllupskaken for og til oss, og siden “temaet” for bryllupsdagen var bøker (siden både Eileif og jeg er lesehester), så var selvsagt bryllupskaken formet som en bok også.

https://youtube.com/watch?v=9KIetC-fvrk%3Frel%3D0

Det siste jeg vil vise dere fra bryllupsdagen er bryllupsdansene. For som nevnt tidligere, hadde vi to danser, hvor vi danset den første alene, og så kom noen gjester utpå i den andre. Første dans er til Peter Gabriels The Book of Love, andre dans er til LeAnn Rimes’ You Light Up My Life.

https://youtube.com/watch?v=Cv641MJMwtk%3Frel%3D0

Håper dere har kost dere med både bilder og video gjennom alle innleggene fra bryllupsdagen. Det kommer nok et og annet innlegg til her, blant annet blir det bilder fra takkekortene. Og kanskje en oppdatering fra en bryllupsdagsfeiring i årene fremover?

Tusen takk til alle som har vært innom her gjennom forberedelser og for å se hva som skjedde på bryllupsdagen vår!