Etter dansene ble resten av kvelden brukt til å snakke med alle gjestene. Noen satt i salongen, noen sto ute under markisen, og noen av de som skulle overnatte gikk til sine hytter/rom. Selskapelighetene skulle uansett avsluttes klokka 2 på natta, siden Bøkevangen har sjenkerettigheter.

Nå er det jo sånn at brudeparet på ett eller annet tidspunkt skal prøve å snike seg usett fra selskapet. Eileifs mor spurte oss hele kvelden om hvor vi skulle overnatte, vi sa ingenting. Noen gjester dro før oss, og når Eileif og jeg ved 1-tiden bestemte oss for å snike oss avgårde, var det så mange mennesker i inngangsområdet at det var umulig å snike på noen som helst måte.

De fleste av Eileifs familie hadde på dette tidspunktet satt seg på verandaen til en av hyttene de hadde leid, så med overnattingsvesker gikk vi oppom de for å si god natt og takke for dagen. Eileifs mor spurte fremdeles om hvor vi skulle overnatte, så hun fikk seg en overraskelse når vi spankulerte til stabburet vegg i vegg med hytta deres og gikk opp i 2. etg for å låse oss inn 😉

Vi visste jo hvordan det så ut der, men vi ble allikevel gledelig overrasket av gjensynet. Ett stort rom med seng, sofagruppe og et lite skrivebord, pluss bad med boblebad og dusj.Brudebuketten og knapphullsblomsten ble pent lagt på bordet:


På dette tidspunktet var vi totalt utslitte etter en lang og innholdsrik dag, så det var ikke snakk om å gidde å henge kjolen og sløret pent opp 🙂


Og etter at Eileif hadde tatt ut det som føltes som en million hårnåler, ble dette resultatet 🙂


I skrivende stund er det 4 uker siden den store dagen. På den ene siden fatter jeg ikke hvor de 4 ukene har blitt av, på den andre siden virker det som om bryllupsdagen var for flere år siden. Men minnene fra dagen sitter fremdeles helt oppe i toppen av hukommelsen, og vi er begge to strålende fornøyde med dagen. Det eneste vi vet som gikk galt var at det ble en solosang for lite i kirken, og var det noe mer som gikk galt, vil jeg ikke vite det. Dokurvene ble brukt, maten var nydelig, og vi fikk ihvertfall inntrykk av at de fleste gjestene hadde det koselig. Været var perfekt, vielsen var både nydelig, høytidelig og morsom, fotograferingen gikk som en drøm, bilen var herlig og det var bare noen få som ikke kunne dele dagen med oss.

Hva vi gjorde resten av bryllupsnatta? Nei, det får dere ikke vite 😉 Men det neste, og også siste innlegget med bilder, inneholder litt fra den koselige frokosten dagen derpå 🙂