Etter å ha slappet av godt og lenge etter kakene, var det tid for bryllupsdansen. Eller rettere sagt: dansene. Vi valgte faktisk å ha to danser, og vi startet med Peter Gabriels The Book of Love. Vi falt begge to for denne sangen når vi hørte den i en episode av Scrubs, og den passet perfekt inn i “bok-temaet” vi hadde i bryllupet.

Dette er jo en typisk “kline”-dans, så det ble sakte vugging frem og tilbake og bittelitt rundt 🙂


Hører dere på teksten, hører dere også at det nevnes gifteringer der, og det passet jo bare ennå mer perfekt 🙂


Jeg husker at vi startet dansen med at Eileif gjespet, han hadde jo nesten ikke sovet natt til bryllupsdagen stakkars. Og så husker jeg at jeg sang til han underveis. Jeg husker også at vi pratet, men jeg husker ikke om hva.


Vi danset hele den første dansen alene. Toastmaster ga beskjed om at de andre kunne bli med i dansen etter en liten stund ut i dans nummer to, og det var noen få som beveget seg utpå.

Vi ville gjerne ha en vals, og vi endte opp med LeAnn Rimes’ You Light Up My Life. En utrolig vakker sang, og vi hadde selvsagt øvet på forhånd, så valsen gikk kjempefint!


Litt dansing ble det også utover kvelden, både Eileif og jeg fikk svingt oss med noen andre 🙂 Men de 9 cd’ene med diverse musikk vi hadde gjort klart var egentlig unødvendig arbeid, vi spilte vel gjennom noen låter fra 2 eller 3 av de. Men bedre med for mye enn for lite 🙂

I neste innlegg tar jeg dere med på bryllupsnatta! 😉