Nå har vi fått alle bilder, så nå blir det så mye blogging fremover som jeg klarer 🙂 Men før jeg setter igang med bildene fra sminkingen, så må jeg gå tilbake og føye på noe jeg glemte å skrive om i det forrige innlegget.

Like etter at jeg hadde kommet meg ut av tørka hos frisøren, ringte organisten. Han sa først at han hadde sendt meg en mail dagen før med spørsmål om vi kunne få til en prøve mellom han og solisten vår, og jeg hadde ikke sett noe til den mailen i det hele tatt. Jeg har automatisk sjekk av mailen hvert 5. minutt, og logget meg ikke av nettet før ved 2230-tiden, så mailen kom ikke frem til meg (og har ikke gjort det i etterkant heller). Det snodige er at jeg spurte han i alle mail jeg sendte til han om vi kunne få til en prøve, men det svarte han aldri på, han svarte kun på andre spørsmål.

I tillegg påstår han, klokka 0915 på bryllupsdagen, altså 4 timer og 45 minutter før vielsen, at han ikke hadde fått beskjed om hverken marsjer eller salmer. Dette er også noe jeg sendte til han i første mailen, ca 3 uker før bryllupet, og han svarte meg på mailen. I tillegg svarte han at han selv hadde noter til en av solosangene, så hvordan i alle dager han kan mene at jeg ikke hadde gitt beskjed, aner ikke jeg. Jeg er nå redd for at vi heretter vil gå under kategorien brudepar som ikke gir beskjed om salmer, marsjer og sanger før på bryllupsdagen, noe presten advarte oss mot på møtet 4 dager før bryllupet. Jeg kjente uansett at dette ble et irritasjonsmoment på morgenkvisten, men fikk jo sagt ifra om både marsjer og salmer, og regnet derfor med at alt var greit.

Men, over til sminkingen.

Min forlover og jeg lå jo foran skjema, men heldigvis var også sminkøren vår foran skjema, så vi fikk satt igang litt tidligere. Fotografen vår skulle komme til Spa & Velvære klokka 11, men siden vi allerede var i gang inne, ble hun stående ute og vente på oss stakkars. Heldigvis tenkte Cecilie på å gå ut og se etter henne 🙂 I innleggene fremover vil det derfor være en blanding av fotograf- og amatørbilder.

Sminkøren startet meg meg:


Jeg var også her relativt rolig, men siden jeg aldri bruker sminke ellers, følte jeg veldig på at det ble en spesiell stemning. Sløret i oppsatt hår, sminke og massevis av sommerfugler i magen.


Det er rart med det, men mascara er noe jeg, og veldig mange med meg, liker å ta på selv. Føler jeg har litt mer kontroll med det da 🙂


Cecilie ble også sminket selvsagt:


Og vi fikk et kjempeartig bilde av oss sammen, når vi var ferdig sminket:


Til sist, så har fotografen stylet litt på et bilde som viser nøyaktig hvor vi var:


Dagen før bryllupet fikk jeg en hentelapp på noe jeg skjønte var en bryllupsgave. Siden jeg ville at den skulle være med på gavebordet, og siden vi var på plussiden når det gjaldt tid, stoppet vi på Kiwi sånn at jeg kunne stikke innom post i butikk. Dette er den butikken jeg handler i hver uke, så jeg er jo på hils med de fleste som jobber der. Hun som da sto i posten spurte før hun egentlig så på meg om når brylluet var, så titter hun opp, og før jeg rekker å svare, utbryter hun “Det er jo i dag!”. Jeg holdt på å le meg ihjel, og hun ble omtrent mer stressa enn hva jeg på det tidspunktet var, for en brud skulle da for svingende ikke oppholde seg på Kiwi på bryllupsdagen sin! 😉 Men jeg fikk lykkeønskninger med på veien og fikk hentet gaven, og så bar det hjemover med fotografen og hennes samboer i bilen bak.

Og jeg var fortsatt relativt rolig 🙂 Fortsettelse følger 🙂