Jeg tok meg jo tid til 2 minutters blogging på morgenen bryllupsdagen, så dere vet at jeg våknet uforskammet tidlig og at jeg fikk meg min kopp med te. Cecilie kom hit klokka 0715, og dagens brud var ikke akkurat våken:


Men, som dere ser, var dagens andre kopp med te klar i termokoppen for å være med til frisøren. Og jeg hadde bestemt meg for å være komfortabel frem til kjolen skulle på, så kosedressen fra utdrikningslaget var en selvfølge 🙂

Kjøkkenbordet var nesten fullt av dagens nødvendigheter, både det som måtte være med til frisør og sminke, det som jeg skulle ha tilgjengelig, og det som skulle være i “the bag”, det vil si alt som kanskje kunne bli nødvendig i løpet av dagen:


Vi var i by’n litt før klokka 8, og tid til en røyk var omtrent obligatorisk 🙂


Så satt jeg meg i stolen, og fikk ordentlige kjærringruller i håret 🙂


Det ble ikke bedre etterhvert:


Og det toppet seg når “skautet” kom på:


Så bar det inn i “tørka”, og jeg hørte null og niks i det som virket som en time. Antagelig var det ikke så lenge 🙂


Mens jeg satt i min egen verden, satt frisøren i gang med håret til Cecilie:


Rettetanga ble flittig brukt:


Og selv om min forlover ikke ser spesielt fornøyd ut, så var hun det altså 🙂


Så ble rullene tatt ut av mitt hår, og vips, så så jeg nesten ut som jeg gjorde gjennom hele 80-tallet, nesten hele 90-tallet og en gang tidlig på 00-tallet 🙂


Nesten så jeg savner permanenten 😉

Så var det tid for å få kontroll på krøllene og å få de oppover:


Begynner å ligne noe nå, men hadde jeg kommet med den lokken dinglende ned i ansiktet, hadde min mor blitt lei seg, hun hater når én lokk henger ned 😉


Nei, det var IKKE godt når frisøren trykket kammen til sløret på plass!


Så var jeg nesten klar, måtte bare titte over for å se om det skulle gjøres noen endringer:


Frisøren hadde pyntet så fint for oss også, med lys og blomster og glass hvis vi trengte:


Og så var vi ferdige og fornøyde begge to:


På dette tidspunktet var jeg rimelig rolig, ihvertfall mer rolig enn jeg hadde forventet. Men jeg må ærlig innrømme at det å få frisyren på plass og sløret i håret var en spesiell opplevelse, og sommerfuglene var absolutt til stede!

Vi var ferdige hos frisøren en halvtime før antatt, antagelig er jeg den første bruden i historien (lettere overdrevet) som hadde god tid. Så vi tok oss tid til å stoppe i en minibank, greit å ha litt penger i lommeboka. Men jeg følte meg aldri så lite dum der jeg sto i rosa kosedress og med slør i håret 😉


Så satt vi oss på utsiden av Spa & Velvære for å få i oss litt mat før sminken skulle på. Jeg trodde ikke på forhånd at jeg kom til å være spesielt sulten denne dagen, men nå i ettertid er jeg skikkelig irritert over at jeg ikke orket hele baguetten, for den var kjempegod!


Heldigvis var sminkøren vår på plass tidlig også, så vi fortsatte å ligge foran skjema. Men mer om sminkingen og resten av dagen får dere senere, jeg vil ikke legge ut noe mer før jeg har fått bildene fra fotografen vår, siden hun kom mens vi var på Spa & Velvære.

Håper dere har kost dere med første del av vår magiske dag! 🙂