En idé jeg fikk fra det store internettet for et års tid siden var å sette et bilde av oss inn i ramme og be gjestene skrive på passepartouten (eller hvordan dette franske ordet nå staves). Vi tenkte først at de skulle få skrive en hilsen der, men siden mamma hadde kjøpt gjestebok til oss, fant vi ut at det greide seg med navnet til gjestene.

Bildet vi brukte har vært brukt gjennom hele bryllupet. Det var i invitasjonene, det var i bordkort/menyheftene, og det var i Halden Arbeiderblad to dager før bryllupet.

Nå har vi endelig fått hengt det opp, og jeg er kjempefornøyd med resultatet!

Alle har skrevet på, og det blir absolutt koselig å kaste blikket bort på dette fremover.

Vi har også begynt å få nogenlunde oversikt over gavene nå. Har ikke lyst til å nevne noe spesielt, for vi fikk utrolig mye fint i tillegg til vanvittig mye penger, og jeg vil ikke dra frem noe foran noe annet. Men noen av tingene har allerede fått seg en plass, noen av tingene er i ferd med å bli brukt til det de skal brukes til, mesteparten av pengene er på en eller annen måte øremerket, og det ene gavekortet har vi bestemt hva vi skal kjøpe for. I tillegg prøver jeg å finne de perfekte stedene å sette de siste tingene på. Vi er totalt overveldet over mengden med gaver, og gleder oss veldig til å få sendt ut takkekort for å få vist hvor takknemlige vi er!