Etter 2 1/2 års venting er nå dagen her! Hodet mitt synes det fremdeles er totalt surrealistisk at jeg er brud i dag, men kroppen min sier tydelig ifra at det er en spesiell dag.

Jeg våknet klokka 5, men klarte å døse av i 50 minutter før jeg sto opp. Dagens første kopp te er inntatt, jeg har fått stelt meg, og nå tvinger jeg ned et knekkebrød. Blir hentet om en halvtimes tid, da bærer det avgårde mot frisør og sminke.

Gaver har vi også fått, skal bli utrolig spennende å titte på gavebordet senere i kveld!

Og jeg som har plaget dere med værvarsler nå i halvannen uke, dere får en liten oppdatering til 😉 Det er skyet ute, men jeg ser faktisk glimt av blå himmel innimellom skyene, så det ser ikke altfor ille ut. Så tusen takk til dere alle som har hjulpet til og som hjelper til med å danse soldansen!

Vi gifter oss i dag! Kjenner jeg blir litt sånn fjortisfnisete av å si den setningen, men som jeg gleder meg til å gi mitt ja til mannen jeg elsker!