I morgen, dere, i morgen! 🙂 Om nesten nøyaktig 17 1/2 time går kirkedørene opp og jeg prøver antagelig å holde meg på beina, ikke gråte av meg nylagt sminke og å smile uten å se altfor rar ut 🙂

Min tilkommende ektemann tok med seg Nairo og dro tidligere i kveld. Nairo skal på hundepensjonat, og jeg kjenner at jeg ikke helt liker det med tanke på hvor engstelig han er. Men jeg fikk en sms fra Eileif om at overleveringen hadde gått greit, så da håper jeg han slår seg nogenlunde til ro og at det hjelper at han har kurven sin og et par av yndlingslekene. Det var forresten helt forferdelig å si hadet til de i ste, neste gang jeg ser Eileif er nettopp når kirkedørene går opp.

Kvelden har så langt blitt brukt til å vaske gulvet i begge entreene og på kjøkkenet, sånn at jeg kan bevege meg der med kjolen i morgen uten å dra med meg et tonn hundepels. Jeg har fått gjort rent meg selv etter alle kunstens regler, bare en 5 minutters jobb som gjenstår i morgen tidlig. Nå venter jeg på at toastmasteren skal dukke opp om en halv times tid, sånn at han får tatt med seg alt han og hans kjære skal ha styr på.

Tidligere i dag var Cecilie her og la inn sanger i heftene. Eileif og jeg føyde til noe i heftene vi også, og nå er de fiks ferdige for at K skal hente de i morgen.

Jeg har fått satt frem alt jeg trenger i morgen. Det som gjenstår er et par flasker med vann, men de ligger i kjøleskapet og jeg har lagt en huskelapp midt på kjøkkenbordet. I tillegg mangler jeg sminke så jeg har for å freshe meg opp i løpet av dagen, men den kjøper jeg jo hos hun som skal sminke meg i morgen.

Jeg har også hengt frem sløret slik at det blir med til frisøren, og jeg husker også på å ta på meg en jakke med glidelås, sånn at jeg ikke må klippe av meg overdelen for ikke å ødelegge frisyren 🙂 Alt av smykker er tatt av, håret er nyvasket, og jeg kan ikke for mitt bare liv skjønne at noe mer skal gjenstå.

Men så er det dette værvarselet igjen da. Ja, jeg kommer til å sjekke i morgen tidlig også, men at paraplyene jeg har lagt ned i en pose må tas i bruk er det dessverre stor sannsynlighet for.

Først: pent.no


Den melder regn frem til kl. 1500, og det kan jeg leve med.

Så: storm.no


Den melder stort sett opphold fra kl. 1200, og det kan jeg også leve med.

Sist: yr.no


Den melder opphold mellom klokka 1200 og 1800, og det kan jeg absolutt leve med. Så hvis alle nå stemmer i kor: Heia yr.no! Heia yr.no! Heia yr.no! Så blir det sikkert veldig bra 😉

Vi gifter oss i morgen!!! 🙂