Bryllupsneglene kom på plass i dag!


Og nå håper jeg dere leste bryllups-negler og ikke bryllup-snegler der oppe 😉 Riktig så bra ble de, og jeg hadde såpass lange negler selv nå at hun bare måtte bygge ut på en eller to av de. Så nå gjør jeg minst mulig egentlig, sånn at jeg ikke risikerer å brekke de.

Kjolen og sløret har blitt dampet. Litt bedre ble den jo, men det er fremdeles noen skrukker her og der. Antagelig er det bare jeg som ser de, og jeg skal jo uansett sitte i en bil i et par-tre minutter før jeg kommer til kirken, så kjolen blir jo litt skrukk da også.

Har fått ordnet med et par andre småting i dag også, så bortsett fra de tingene jeg ikke får gjort før i morgen, tror jeg nå alt er på plass. Min mor er 8 ganger mer nervøs enn Eileif og meg til sammen, så jeg tror det er hun som kommer til å slite mest til lørdag. Min utfordring blir å ikke la hennes tårer smitte slik at jeg gråter selv 😉 Vi hadde en liten test på hennes stuegulv i dag om hvordan vi skal gå inn i kirken, og bare det var nok for at hun fikk tårer i øynene, stakkars 😉

Og så har bryllups”annonsen” stått i Halden Arbeiderblad i dag 🙂

I skrivende stund er klokka 1740, og til samme klokkeslett om to dager har vi satt oss til bords og er nok i gang med forretten. Merkelig tanke 🙂