Forberedelsene går sin gang. Har fått satt igang med pakkingen av ting vi trenger for dagen derpå og også for det vi trenger på “bryllupsreisen”. En del av tingene til reisen får jeg ikke pakket før på søndag og mandag før vi drar, men det er også greit. Lista mi har jeg jo, så jeg har full kontroll (tror og håper jeg ihvertfall).

I morges fikk jeg skrevet ut talen min, limt den på pappkort og bundet de sammen. En ting mindre å tenke på, sånn rent bortsett fra at jeg må huske å ta den med da 🙂

I går kveld var Eileif og jeg i møte med presten i kirken “vår”. En absolutt humoristisk og fantastisk koselig affære, og jeg håper at nervene ikke tar så mye overhånd til lørdag at det ikke blir litt smil og latter da også. For selv om vielsen selvsagt skal være alvorlig og høytidelig, så skal det også være koselig.

I tillegg fikk vi også gjort ferdige bordkort/heftene i går. Til vår store overraskelse er det noen som har laget sanger, og siden vi ikke skal se de før på lørdag, kommer Cecilie hit antagelig på fredag for å legge de inn i heftene. De skulle egentlig vært stiftet fast, men vi fant fort ut at det rett og slett ikke fungerer, så da fester vi de på en annen måte. Blir sikkert bra det også 🙂

Fikk i dag beskjed om at fotograferingsplanen hvis det blir regn antagelig har gått i vasken, så hvis det er noen som vet om passende steder å ta bilder innendørs, dvs steder uten masse ting på veggene, så vær så snille og hyl ut! Hvis plan B fremdeles hadde vært operativ, så hadde vi vært nødt til å dra de 3 milene ned til by’n, så vi er ikke avhengige av innendørssteder her i traktene. Og det været ja… Greit at lørdag fremdeles går under langtidsvarsel, men det endrer seg jo fortere enn jeg klarer å koke grøt…
Her leser vi altså skyet opphold, skyet opphold og skyet opphold. Og det klager jeg ikke på i det hele tatt! Men det som bekymrer meg nå er at to av tre varsler regn enten dagen før, dagen etter eller både før og etter, og jeg er så redd for at de skyene skal bli litt forsinket eller forflytte seg litt for fort.

Har nå også fått vært og fått plass til Nairo på pensjonat for helgen. Jeg håper så inderlig at det blir en positiv opplevelse for reddharen vår!

I morgen blir det tur til by’n for å dampe kjolen og sløret, handle litt, ordne med en stor utgave av bordplasseringen og legge negler. Jeg skal også få levert det gaveutpakkeren trenger, og bortsett fra den siste pakkingen, litt vasking av gulv og vasking av meg selv, så tror jeg da at jeg er i mål. Og ja, jeg har både sommerfugler og pelikaner i magen, men er allikevel veldig mye mer rolig enn hva som er normalt for stressa Kjersti.