Jeg synes ikke det er lenge siden det var 5 måneder igjen. Faktisk er det ikke lenge siden det var 5 uker igjen heller. Nå er det altså 5 dager igjen, og vi kan for første gang si at vi gifter oss denne uken! Til lørdag! I går spiste vi vår siste søndagsmiddag som ugifte. Det er altså så sprøtt å tenke på at jeg blir helt matt 🙂

Jeg har tidligere skrevet ut bordplasseringen et par ganger. Begge gangene har jeg måttet kaste over 30 ark, da det har blitt forandringer i beskrivelsen av gjester og også hvem som kommer. Så jeg har drøyd med å skrive ut det som nå forhåpentligvis er riktig bordplassering, men i går tenkte jeg å sette igang. Skrev ut og satt meg til rette på kjøkkenet for å brette de, men så oppdaget jeg at teksten var dårlig på over 20 av arkene, vi er i ferd med å gå tom for toner i printeren. Er det ikke typisk? Så da får vi kjøpt ny toner på onsdag eller jeg får kopiert opp på torsdag, og så er det bare å brette i vei.

Det dukker til stadighet opp ting jeg ikke har tenkt på. Sånn som å få sendt kakene hjem med noen på kvelden, få pakket ned gavene på kvelden, få fraktet pynten fra kirken til Bøkevangen. Og mer til. Og for meg som normalt sett er kontrollfreak og vil ha alt planlagt ned til minste detalj, er det en vanvittig rar følelse å tenke at det ordner seg. For jeg gjør faktisk det, og jeg tror ikke engang mine nærmeste vil tro på dette. Men ja, det ordner seg. Kakene kommer seg dit de trenger å være, gavene blir satt i kjøleskap (takk til S A for å påpeke at gaver egentlig ikke har noe i kjøleskapet å gjøre 😉 De skal selvsagt inn i noen biler og videre inn i noen hus 🙂 ) og pynten blir ikke igjen i kirken.

Været opptar meg selvsagt ennå, og det endrer seg jo fortere enn jeg klarer å si vær. Men generelt sett kan vi vel si at det ikke ser helt lovende ut:
Delvis skyet med regn, delvis skyet med regn og øs pøs regn. Regn altså. Vil ikke ha! Hvis jeg gjentar det ofte nok, blir det sant da? Jeg ønsker meg opphold kl. 1345-1730 18. juni 2011. Jeg ønsker meg opphold kl. 1345-1730 18. juni 2011. Jeg ønsker meg opphold kl. 1345-1730 18. juni 2011. Jeg ønsker meg opphold kl. 1345-1730 18. juni 2011.

I dag blir det litt fler forberedelser, både i dag og i morgen blir litt sånne velværedager på badet. Og i morgen er det møte med presten i kirken, skal så absolutt bli interessant!