1 uke igjen! Himmel og hav…1 uke igjen. Om nøyaktig en uke fra nå sitter jeg antagelig ved kjøkkenbordet med en kopp te og venter på at klokka skal bli 0730, slik at Cecilie henter meg og vi drar til frisøren. På den ene siden klarer jeg ikke helt å forstå at det bare er en uke igjen, og på den andre siden synes jeg det er altfor kort tid igjen. Men jeg har faktisk ikke så mye igjen å gjøre at det er for kort tid.

Bordplasseringen må skrives ut, og de og menyene må inn i 33 hefter.
CD’ene må brennes, Eileif har sagt at han skal se på det i dag.

Til tirsdag er det møte med presten i kirken for gjennomgang av vielsen og samtale rundt ekteskapsinngåelse og slikt. På torsdag skal jeg til negldamen, og jeg skal også til mamma for å dampe kjolen og sløret. Fant ut at det var bedre å gjøre det hos henne siden hun bor i blokk og har ubegrenset tilgang til vann istedenfor å tømme brønnen her hjemme. Da får jeg samtidig hentet et par ting hos henne.

Og så er det dette været da… Nå har alle tre værnettsidene tatt med 18. juni i sitt langtidsvarsel, og jeg vet ikke helt hva jeg skal tro om været:
Som dere ser melder pent.no overskyet, storm.no melder overskyet og yr.no melder delvis skyet. Og holder det varselet seg skal jeg ikke klage på noen som helst måte. Men jeg vet at været her i landet er umulig å spå, og jeg er rimelig sikker på at varselet kommer til å endre seg flere ganger i løpet av den neste uken. Været kan jeg antagelig ikke være sikker på før dagen er her, men alt jeg ber om er opphold fra jeg skal til kirken og til vi er ferdige med fotograferingen.