Været er som kjent ikke noe man kan gjøre noe med. Det sies at det ikke finnes dårlig vær, bare dårlige klær, men det er litt vanskelig å ta fine bryllupsbilder iført regndress. Så selvsagt håper jeg på ihvertfall opphold om 10 dager.

Pent.no, yr.no og storm.no blir nå sjekket daglig (og gjerne flere ganger om dagen), og i dag er pent.no først ute med å presentere langtidsvarsel som dekker bryllupsdagen. Når jeg sjekket i formiddag, var det meldt strålende sol, men nå i ettermiddag er det dette som møter meg:


Og det var jo ikke noe oppløftende syn… Men! Det er fremdeles 10 dager igjen, og været er som kjent ganske uforutsigbart her i landet, så jeg krysser fingrene for at noen jeg kjenner som sitter på en sky der oppe kan hjelpe til. Og jeg krever ikke strålende sol hele dagen, jeg ønsker meg opphold kl. 1345-1730. Takknemlig for all hjelp! 🙂