Med under 2 uker igjen, går vi nå ut ifra (og håper!) at det ikke blir noen endringer i kirkeprogrammet. Jeg skrev de ut i går, og min kjære har vært kjempeflink og brettet alle i dag. Her er forsiden:


Innsiden og baksiden får dere nok se når bryllupet er over, må jo være noen overraskelser for de som kommer i kirken også 🙂

Bil med sjåfør som skal frakte oss til fotografering og til Bøkevangen har også blitt ordnet i dag.

Det som gjenstår nå, er såvidt jeg kan se å gjøre ferdig bordkort/menyhefter, dampe kjole og slør, stryke to skjorter (det får visstnok Eileif fikset dagen før eller på selve dagen), stryke strømpebånd, sette et bilde inn i en ramme, pakke det som trengs til selve dagen og til dagen derpå, og gjøre ferdig dokurvene.

Kaker: mamma, T, S og C har kontroll.
Blomster og pynting: K har kontroll.
Gaveutpakking: A har kontroll.
Filming: M har kontroll så snart vi har et kamera på plass, venter på tilbakemelding.
Fotografering: W har kontroll (noe som minner meg på at jeg skal sende en mail til henne).
Utdeling av kirkeprogram: S og S V har kontroll.
Toastmasterting: S V har kontroll.

Ett eller annet sier meg at jeg har glemt noe, men siden jeg ikke er i stand til å huske hva det er, får jeg heller ikke gjort noe med det. Krysser fingrene for at jeg kommer på det før det er for sent 🙂