2 uker igjen, dere! Jeg tror jeg oppfatter alt fra litt utenfor meg selv for tiden, for den normale Kjersti ville vært halvpanisk og gigastressa. Men jeg er fremdeles så rolig at det skremmer vettet av meg. Ja, jeg merker at det er masse småting som skal ordnes og gjøres og delegeres, men det stresser meg ikke! Jeg, som blir stressa bare noen sier ordet stress! Så jeg har funnet ut at enten har jeg stresset meg ferdig, eller så smeller det til meg midt i fleisen når det er under en uke igjen.

I dag var det tid for litt velvære. Jeg hadde egentlig tenkt å droppe ansiktsbehandlingstimen, men Eileif synes jeg skulle unne meg selv det, selv om det koster en aldri så liten formue, og jeg var ikke vanskelig å be. Jeg skal ikke påstå at alt var bare velvære, for voksing og utklemming er ikke spesielt godt. Men resten, bestående av ansiktsmasker og massasje, er jo omtrent til å dø av. Så selv om jeg føler det som om jeg har fått litt juling, så er det en god følelse 🙂

Min kjære forlover kom og fikk satt igang med sminkeprøving mens jeg fremdeles fikk ansiktsbehandling. Men de var heldigvis ikke ferdige når jeg kom inn til de, og det så ut som om hun koste seg:


Det var viktig for oss begge at vi blir seende ut som oss, og det vil jeg så absolutt si at Cecilie blir:


Veldig uvant å se henne uten brillene, men de skal selvsagt være på, vi må jo sørge for at hun ser alt den store dagen 🙂

Jeg følte meg vel ikke helt på mitt beste rett etter ansiktsbehandlingen, og det synes godt på meg:


Men det er ikke noe tvil om at det er deilig å bli stullet og stelt med:


Når sminken var lagt, synes jeg det manglet noe, og eksperten mente på at det måtte være mascara. Så dermed la jeg et lag til selv:


Og ja, jeg vet at dere ikke ser skikkelig hvordan sminken vil bli, men det får dere se om litt over 2 uker 😉 Jeg ble ihvertfall fornøyd, for det var diskret og veldig meg, til tross for at jeg ikke bruker sminke til daglig.

Fremdeles er det massevis av småting som skal på plass. Bordkartet har jeg skrevet ut to ganger, den første gangen måtte jeg endre på noe tekst, og etter å ha skrevet den ut for andre gang, fikk vi beskjed om to som måtte melde avbud. Så nå skriver jeg den ikke ut igjen før i siste liten.

Alt av pynt bortsett fra bordkortene er overlevert til K, som skal pynte for oss. Toastmaster tar seg av et par andre ting som må på plass. Kirkeprogrammene kan jeg egentlig skrive ut, da både presten og organisten/pianisten har godkjent alt av marsjer, salmer og solosanger, men noe sier meg at jeg skal vente, sånn at jeg ikke kaster bort for mye papir og toner hvis noe må endres.

Eileif sier han er ferdig med talen sin, heldiggrisen! Jeg er forsåvidt ferdig med min tale også, men det er noen klisjeer jeg har lyst til å bytte ut for å få talen mer personlig, så jeg venter i det lengste.

Ifølge sjekklisten her, er jeg totalt i rute, men kjære dere som allerede har vært gjennom dette: gi meg beskjed hvis det er noe jeg ikke har nevnt her eller i tidligere innlegg, som dere mener jeg må få gjort! Og bare for å ha sagt ifra: jeg har allerede laget lister over hva som må pakkes som skal være med hele bryllupsdagen, hva jeg må pakke til bryllupsnatten og dagen etter, og hva som skal pakkes til “bryllupsreisen”, som vi drar på mandagen etter.

2 uker igjen! 🙂