I dag var det dagen for prøvetime hos frisøren. Jeg var som vanlig tidlig ute og slo ihjel tid ved å rusle sakte rundt i parken og se på at Halden voknet til liv. Ikke at det var så tidlig, klokka nærmet seg 10, men siden det er da de fleste butikker åpner, så kom folk til by’n i det tidspunktet.

Forloveren min dukket så opp, og i samlet flokk (kan man si flokk om bare 2 personer?) gikk vi inn til frisøren. Dette er jo en helt ny frisør for meg siden “min” frisør har lagt opp, men min nye frisør jobbet i “min” frisørs salong tidligere, så jeg kjenner henne jo litt derfra.

Startet med en klipp for å få bort slitte tupper, og så var det klart for litt synsing og en haug med meninger. Jeg hadde tatt med meg bilder av kjolen, bilder av noen frisyrer jeg synes er fine og selvsagt også sløret. Fikk forklart hvordan jeg absolutt ikke vil ha håret, og så satt vi i gang. Jeg ville se hvordan det så ut med noe av håret hengende ned og også med alt opp. Hadde en favorittfrisyre, men jeg så selv at den ikke vil fungere. Men jeg ble også veldig fornøyd med det vi kom frem til i fellesskap, når både frisøren, min forlover og jeg hadde fått sagt det vi mente.

Min forlover og jeg skilte veier på Storsenteret. Jeg gikk inn på Vita og fikk kjøpt noen nødvendigheter til bryllupsdagen, og så en tur oppom Ark. Kan jo ikke være på Storsenteret uten å stikke innom Ark 😉 En tur utom bilen for å hente lysfatene vi skal bruke i bryllupet, og så ned på Nille for å finne lys. Jeg merker at jeg av og til blir veldig kresen, for jeg var på jakt etter kulelys og fant selvsagt det, men jeg skulle ønske de hadde hatt en mellomting i størrelsen. Den store ble altfor stor, og den som er hakket mindre var egentlig litt liten. Prøvde med kubbelys også, men synes ikke det ble noe pent, så da gikk jeg for de som egentlig var litt små. Sikkert bare jeg som kommer til å synes det 🙂

Så fikk jeg dratt til Glassmesteren for å fikse ramme til et bilde, og der fikk jeg jaggu med en gratis papplate vi også trenger. Tusen takk!

Siste stopp var Tistasenteret. Som vanlig tok jeg turen innom KappAhl for å se om jeg kunne finne et antrekk til dagen etter bryllupet. Siden det er KappAhl jeg har et gavekort hos, vil jeg liksom finne noe der, men det er klin umulig. Innom en butikk til og fikk kjøpt morgengaven til Eileif.

Nå i kveld har min kjære og jeg fått fortsatt litt på trykksakene. Mye igjen, men vi skal nok klare det. Jeg synes vi har fått unna mye i dag, og jeg er veldig mye mer rolig i magen nå som mer er i hus og unnagjort. Bare 4 uker igjen i dag! 🙂