Nå synes jeg det på en måte er feil å kalle alt av papirting til vårt bryllup for trykksaker, siden det ikke er noe trykkeri involvert i dette (bortsett fra en printer og et stempel). Men såvidt jeg har skjønt heter alt av papirting trykksaker, så da får jeg jo kalle det for det.

Invitasjonene er jo ute og det er 17 dager igjen til svarfrist. Det er noen vi ikke har fått svar fra, men det er jo ikke noe hast før fristen er ute.

I dag har jeg endelig fått sparket meg selv et visst sted og satt igang med det som skal bli bordkort/sanghefte/menyhefte. Eileif har også hjulpet til, takk og pris. For jeg oppdaget ganske snart at dette blir en større jobb enn jeg trodde. Men malen er laget, og vi har noen deler ferdiglaget allerede, så det gjelder bare å få gjort ferdig alle delene og så sette de sammen.

I går var jeg en tur hos min forlover for å ta en titt på kjolen med tilbehør. Vi har kommet frem til det meste av løsninger nå, og jeg får derfor litt ekstra jobb med diverse ting på kjolen. Får vel sette meg ned på gjesterommet en dag for å gjøre klart alt. Hun har antagelig fått den verste jobben stakkars, så jeg ga henne tillatelse til å banne og sverte og være sint på meg mens hun gjør den jobben 🙂

Jeg må få være så ærlig og si at tiden nå går litt for fort for meg. Antagelig kommer det av at vi har planlagt dette i så lang tid at hodet mitt har vent seg til å tenke at det er lenge igjen, men nå er det ikke lenge igjen, bare 1 måned og 17 dager! Og når jeg nå begynner å tenke over hva som gjenstår av ting og tang, så har jeg absolutt ikke god tid. Sommerfuglene er på plass i magen, og panikken sniker i krokene på grunn av taleskrivingen. Å holde talen gruer jeg meg ikke noe særlig til faktisk. Men jeg har blitt fabelaktig flink til å tenke at det ordner seg, så da gjør det nok det 🙂