Nå er det over en måned siden vi leverte og sendte ut invitasjonene, og nå skal dere få se de også. Vi har ikke fått svar fra alle ennå (muligens fordi jeg glemte å skrive s.u. innen dato, så jeg regner med at vi får en haug med meldinger 18. mai), men jeg håper og tror at alle har fått invitasjonene på denne måneden.

Jeg har tatt meg friheten til å sladde bort noen navn og telefonnumre. Og jeg tar meg også friheten til å kort fortelle hvordan jeg har laget kortene. Dette er de første kortene jeg har laget på egen hånd, og for de mer trente kortlagerne der ute syns det antagelig at jeg er nybegynner. Men med et strålende utgangspunkt fra min tidligere studievenninne N, med strålende hjelp fra min forlover, og med strålende ideer fra min kjære, har vi kommet frem til dette:


Det var opprinnelig min kjære som kom på ideen om å ha invitasjoner som ser litt ut som bøker, siden vi begge er veldig glade i å lese. Så selv om det ikke syns her, så er det en liten rygg på et par-tre millimeter. Sølvbåndet skal representere et bokmerke, og “permen” er vanlig tykt ark/papp. Beklager manglende korrekte ord, jeg kan ikke scrappe-terminologien.

Størrelsen på “permen” ble beregnet til å være litt større enn et halvt A4-ark. Problemet da var at jeg i så fall måtte bruke et A4-ark for hver invitasjon for å få nok ark til ryggen, og det ble rett og slett for dyrt. Så derfor har jeg brukt et halvt A4-ark til permene, og så har jeg skåret til innstikket litt, så det ikke stikker på utsiden.

Teksten på forsiden er clear-stamp med sølv.


Innstikket er som sagt et halvt A4-ark beskåret litt. Forsiden inneholder kun selve invitasjonen med datoer og klokkeslett, kontaktinformasjon, svarfrist og ønsket antrekk. Det er dessverre ikke mulig å klikke på bildene for å få de større, men teksten er slik: I anledning vårt bryllup har vi gleden av å invitere xx og xx til middag og bryllupsfeiring lørdag 18. juni 2011 kl. xx på Bøkevangen Gjeste- og Aktivitetsgård. Vielsen finner sted i Søndre Enningdalen kirke kl. 1400. Hilsen Kjersti og Eileif, tlf xx eller xx. S.u. 18. mai 2011. Antrekk: pent.

For at det ikke skulle være en hel masse tekst over alt, tok min kjære forlover noen bilder av Eileif og meg en kald og stormfull vinterdag, og det ene brukte vi altså i midten av innstikket:


Innstikket er som dere ser bare lagt under “bokmerket”. Teksten på innsiden er: De som trenger overnatting kan kontakte Bøkevangen, tlf xx. snarest mulig, referanse: xx bryllup. Vi håper flest mulig spiser frokost sammen med oss på Bøkevangen dagen etter bryllupet. De som ønsker frokost uten overnatting er også hjertelig velkomne, kr. 150,- pr person. For de som ønsker å holde tale eller på annen måte si noe, kontakt toastmaster Stein Vegard xx, tlf. xx. For de som ønsker å bidra med en sang, kontakt forlover Cecilie xx, tlf. xx.


Baksiden av innstikket inneholder mer informasjon: For de som er på nett, se gjerne http://www.pilaris.net/bryllup.html. For de som ønsker å dra rett til Bøkevangen etter vielsen: det vil bli servert frukt og drikke før middagen. For de som vil ha alkoholholdig drikke etter middagen vil det bli mulighet for å kjøpe dette i Bøkevangens bar, så ta med kontanter eller kort. For de som har matallergi eller intoleranse, kontakt Kjersti, tlf. xx innen 18. mai 2011. Velkommen!

Jeg skulle ha satt meg ned denne helgen for å starte på det som blir kombinerte bordkort/menyhefter/sanghefter, men jeg har bare ikke klart å komme så langt. Må skjerpe meg nå, ellers lager jeg stress for meg selv ved å vente noe særlig lengre. Men de skal ihvertfall lages på nogenlunde det samme prinsippet som invitasjonene, bare med noen små endringer, så jeg får lage en prøvevariant først.

Og så har giveren av den nydelige bryllupssparegrisen jeg skrev om i den andre bloggen endelig gitt seg til kjenne. Tusen takk til min snille tidligere klassevenninne, det var utrolig rørende og vanvittig snilt av deg!