Med 3 måneder og 1 uke igjen til den store dagen er jeg overraskende rolig. Normale Kjersti ville ha stresset og grublet og hatt panikk og vært litt bridezilla, men av en eller annen grunn er jeg ikke det. Jeg føler at jeg har det meste under kontroll, og det jeg ikke har under kontroll for øyeblikket er ting jeg ikke får gjort noe med før nærmere bryllupet.

Prøvingsattestene og forlovererklæringene blir sendt/levert til mandag. Båndene jeg har vrengt er nå levert til min forlover for stryking. Jeg fikk nemlig aldri utdelt noe husmor-gen, så da var jeg veldig glad for at min forlover ville hjelpe meg.

Etter tips fra min frisør som ikke jobber for øyeblikket tok jeg turen innom en annen frisørsalong i dag og fikk på plass både time for den store dagen og for en klipp og prøvetime i slutten av mai. Hun jeg da skal til har jobbet i min frisørs tidligere salong.

Og så fikk vi hentet ringene i dag:

(dårlig fokus på bildet, men jeg har ikke macroobjektiv)

Jeg hadde faktisk ikke sett ringene før i dag, for Eileif og jeg ble enige om de utifra en brosjyre, og det var han som var og bestilte de. Men de ble veldig bra, sitter godt på fingeren og jeg ble veldig fornøyd med at de er 4 mm, i motsetning til 3 mm som vi har på forlovelsesringene.

Hvis formen holder seg nogenlunde gjennom helgen skal jeg sette igang med bordkort/meny/sanghefter slik at så mye som mulig av det er ferdig også. Og jeg regner nå med at alle har fått invitasjonene slik at jeg kan legge ut bilder av de til dere snart.