Før mamma dro til Danmark gjorde hun ferdig båndene vi skal ha litt her og der. Jeg sa ifra at jeg kan vrenge de og så sy de igjen i endene, så i dag satt jeg meg ned for å vrenge bånd. Og vips, så fikk jeg en bryllupsmedhjelper!

Nå skal det sies at han antagelig synes han var mer til hjelp enn jeg synes, for det var ikke akkurat vrenging av bånd han forsøkte på.

Det har seg nemlig slik at det er en lisse-fiksert hund vi har fått oss, så alt som ligner på lisser er mer enn godt nok for han, og han vil så absolutt hjelpe til 😉

Men jeg fikk etter mye om og men vrengt alle 12 båndene, og når de så har blitt strøket og sydd igjen i endene er de klare til bruk.

Vil bare presisere at jeg ikke pleier å bruke kulepenn for å vrenge bånd, men akkurat i dette tilfellet måtte jeg dra det halvveis vrengte båndet tilbake til utgangspunktet, og da var kulepennen grei å ha 😉 Sikkerhetsnålen lå like ved siden av 🙂