Jeg gjør ikke mye med håret mitt. 80-tallet og faktisk helt frem til 2000 var preget av skikkelig puddelpermanent, og jeg har hatt striper 2 ganger, men utover det gjør jeg ingenting. Håret henger rett ned (eller eventuelt er satt i en hestehale), ingenting er oppklippet og den grå luggen skal få være grå. De fleste tror uansett at jeg har farget den 😉

I 20 år har jeg hatt fast frisør. Hun har nektet å farge den grå luggen fordi hun synes den er så fin, hun stopper meg når jeg sier jeg har halvveis lyst til å prøve noe nytt, ene og alene fordi hun vet at jeg kommer til å irritere meg over den nye sveisen, og vi har skravlet i timesvis om alt og ingenting.

Før jul oppdaget jeg at salongen hennes var nedlagt. Siden hun og jeg aldri har hatt noe kontakt privat (selv om vi har skravlet mye om private ting), så har jeg vært litt skeptisk til å ringe henne privat. Føler at det er å trenge seg på. Men i forrige uke ringte jeg til henne og forstyrret henne midt i en slalombakke, så vi ble enige om at jeg skulle ringe igjen i går, noe jeg gjorde.

Fikk oppdatert hverandre på hva som har skjedd siden sist, alltid like koselig å snakke med henne! Men hun vet ikke ennå hva hun kommer til å gjøre fremover. Om hun starter opp på nytt igjen, om hun leier seg inn noe sted eller om hun bytter karriere totalt. Så hun ville ikke love noe angående mitt bryllupshår. Og selv om det skjærer meg langt inn i hjerterota, så må jeg bare innse fakta og starte jakten på en ny frisør.

“Min” frisør tipset meg om ett sted som jeg selvsagt skal sjekke ut, og så er det et par Facebook-venner som har tipset meg om et par andre steder. Det er forferdelig vanskelig å skulle finne en ny frisør, for jeg er så vant med å ikke måtte si hva jeg vil og hvordan ting skal være, siden “min” frisør kjenner meg så godt. Nå må jeg altså ut og finne noen som ikke absolutt skal følge moten ved å klippe håret mitt i alle mulige rare fasonger og som heller ikke absolutt vil sette det opp i rare frisyrer på den store dagen. Jeg gruer meg faktisk!

Hvis det er noen haldensere innom og leser her som har noen tips om frisører i by’n som er gode på oppsett av hår, så blir jeg utrolig takknemlig for en tilbakemelding!