Denne helgen har jeg bare bestemt meg for å bli ferdig med invitasjonene. Eileif skrev ut alle invitasjonene her om dagen, og fra før har jeg jo nesten gjort ferdig “permen”. Så i dag har jeg skåret til invitasjonene, fått de på plass der de skal være og gjort ferdig “permen”. Nå er det kun å skrive på konvoluttene som gjenstår, og så får jeg postet de til uka.

Skal så absolutt få tatt bilde av invitasjonene og legge de ut her, men jeg venter til jeg er 100 % sikker på at alle har fått de.

Jeg fikk hentet kjolen for en uke siden, og til min store lettelse ble den ikke for kort. Men det var det vel bare jeg som var redd for, alle andre var jo sikre på at den kom til å bli bra 😉

Jeg har også fått bestilt ansiktsbehandlingstime to uker før bryllupet (ja, det er egentlig unødvendig luksus og jeg hadde tenkt til å droppe det, men min kjære sa jeg skulle gjøre det. Mener han da egentlig at jeg trenger det? 😉 ). Samme dagen skal min forlover og jeg ha prøvetime på sminke.

Har prøvd å ringe hun som ihvertfall var frisøren min, men ikke fått noe svar. Skal prøve igjen til uka, ellers får jeg vel troppe opp på døra hennes med en stor blomsterbukett og håpe at det gjør nytten 😉

Og til uka kommer min tidligere kollega en tur hit, hun skal lage brudebuketten og knapphullsblomstene, så vi skal skravle litt om det. Jeg er veldig usikker på hvordan bukett jeg skal ha, men vi finner sikkert ut av det.

Min nåværende kollega som skal bake bryllupskaka skulle bake litt denne helgen, så får vi se om det blir igjen en prøvebit til meg på mandag.

Som dere skjønner, er det mange brikker som faller på plass for tiden, men så er det ikke mer enn 4 måneder og 6 dager igjen nå, så jo mer som er på plass, jo bedre er det 🙂