I dag har vi vært en tur på Bøkevangen og fått litt detaljer på plass. Mangler nå bare en tilbakemelding fra fotografen, så er det å gjøre ferdig invitasjonene og få sendt ut de.

Jeg har nå oversikt over priser på drikke, og selv om jeg regner med at det er helt normale alkoholpriser, så blir det dyrt. Det er bakdelen med å velge et lokale som har skjenkebevilgning. Men så lenge vi ikke ønsker en fyllefest, så synes jeg faktisk det er greit å ikke ha fri flyt av alkohol til maten, og drikke etterpå skal jo hver enkelt kjøpe selv.

Forrett, hovedrett og dessert er nå også bestemt, komplett meny får vi oversikt over senere. Så lenge jeg rekker å lage en meny og få plass til den i bordkort/meny/sangheftet, så er det samme for meg når den kommer.

Jeg tror dette blir bra jeg. Penger er mangelvare uansett, så selv om vi hadde utsatt bryllupet et år eller to, så hadde det garantert skjedd noe innen den tid som hadde gjort et innhugg i sparekontoen. Så vi får bare gjøre så godt vi kan, så ordner det seg alltid 🙂

Fikk telefon fra syersken i går om at kjolen min er ferdig. Rekker ikke å dra dit før om en uke. Men at hun ikke tar seg godt betalt er jo helt klart! Eileif hentet jo antrekket sitt om onsdag, og selv når han har kjøpt det siste han mangler (som ikke kommer til å koste mye), så har hans antrekk kostet mer enn mitt! Tror ikke det forekommer så ofte 😉 Men på den positive siden så har jo han valgt å kjøpe en dress han kan bruke i fler anledninger fremover, mens jeg til nød bare kan bruke min kjole på bryllupsdagene våre i årene som kommer. Og da forsvarer jo det hans pengebruk 😉 Gleder meg ihvertfall til å se han den store dagen!