I morgen tar jeg farvel med brudekjolen min… Dog bare midlertidig, men det skal bli rart allikevel, med tanke på at den har hengt trofast på gjesterommet i 2 år. Snakket nemlig med syersken i dag, og skal til henne i morgen for å få lagt den opp og fikset på en hempe. Så får vi bare håpe at det blir veldig bra 🙂 Og ja, jeg skal huske på å ta med både BH, underskjørt (som jeg ikke vet om jeg skal bruke) og sko 🙂

Om et par uker skal vil til Bøkevangen for å få en haug med detaljer på plass. Håper ihvertfall på å få på plass alt som har med invitasjonene å gjøre, så vi kan få sendt ut de i midten av februar. 4 måneder før den store dagen burde da være nok.

Gjestelista er vel min største hodebry for øyeblikket. Jeg vil egentlig ha fler av de jeg er glad i sammen med oss, men det ser ut som jeg blir nødt til å kutte ned istedenfor. Og det er hjerteskjærende. Tar ikke den endelige avgjørelsen før vi har vært på Bøkevangen.

Siden sist har Eileif satt igang jakten på en bil med god hjelp av en kompis, og både Eileif og jeg har fått satt skikkelig igang med talene våre. Vi fikk hjelp av min forlover til å ta noen bilder av oss, og det ble flere bra, men vi endte opp med ett som skal brukes ihvertfall ett sted, muligens to steder. Har ikke lyst til å røpe for mye, vil at noe skal være en overraskelse for gjestene også 🙂 Men jeg lover å legge ut bilder av invitasjonene så snart vi er sikre på at alle har fått de 🙂

Jeg skal også få satt igang mamma med å sy bånd som skal brukes litt både her og der av det burgunderrøde stoffet jeg har vist dere tidligere.

Så selv om det er en del som gjenstår, så føler jeg at mye er på plass og at mer vil fikse seg så snart vi har vært på Bøkevangen.