I dag er det altså 7 måneder til den store dagen. Har egentlig ikke så mye nytt å fortelle, bortsett fra at det bekymrer meg litt at jeg ikke har noe å bekymre meg om når det gjelder bryllupet.

Jeg har full kontroll på invitasjoner. Må bare gidde å sette meg ned for å knyte bånd, så får jeg ikke gjort noe mer før detaljer rundt klokkeslett og slikt er på plass, og det er ikke på plass før like over nyttår.

Når det gjelder meny, bordkort og slikt, så er det en smal sak å sette igang med å lage det som kan lages av det, så jeg føler ikke at det er noe hast heller.

Jeg har hele mitt antrekk på plass bortsett fra strømpebånd, og det regner jeg med å bestille på nett. Så må det gjøres litt endringer på kjolen, men der har jeg telefonnummeret til en syerske, så jeg skal bare få bekreftet at jeg kan kontakte henne, så gjør jeg nok det over nyttår også.

Antrekket til Eileif får han styre med selv, men jeg pusher han nok ut på shopperunde når det er salg over nyttår.

Kaker har jeg kontroll på, blomster har jeg kontroll på, pynt har jeg kontroll på (bortsett fra vasene som er bestilt, men ikke kommet).

Må ringe kirkekontoret og få bekreftet at rett kirke er bestilt til rett tid og samtidig legge inn ønske om prest.

Ønskeliste går jeg og grubler på, men jeg tror jeg har rimelig kontroll der også og at Eileif og jeg er enige om hva som skal settes opp på den.

Fotograf har jeg kontroll på, sminke har jeg kontroll på. Frisør har jeg ennå ikke helt kontroll på siden jeg ikke får tak i min frisør, men jeg håper ei jeg jobber sammen med kan bringe et ønske videre til frisøren min fra meg.

De eneste tingene jeg kommer på som jeg ikke har full kontroll på, er musikk (men der er det bare å sette seg ned og skrive en liste egentlig) og talen min (men der går jeg også nesten hele tiden og tenker stikkord).

Så da får jeg egentlig bare droppe å være bekymret over manglende bekymringer og heller konsentrere meg om å glede meg 🙂

Og PS: Eileif og jeg har vært forlovet i 2 år i dag! 🙂