Flere ganger har jeg de siste månedene lest både i bryllupsmagasiner og på bryllupssider på nett at bruder velger å benytte en egen parfyme på bryllupsdagen. Dette er fordi de da har en parfyme som de forbinder med denne spesielle dagen og de da vil få assosiasjoner til den dagen de gangene de bruker den i etterkant.

Den tanken har kvernet rundt i hodet mitt en stund nå, men jeg har tenkt at nei, jeg bruker ikke noen hundrelapper på en egen parfyme bare for den dagen, budsjettet vårt er stramt nok som det er. Men så slo det meg plutselig at jeg jo fikk både Vanderbilt roll-on


og Vanderbilt parfyme


til bursdagen min av H, M og E, og etter å ha testet den og funnet ut at den fungerer fint på meg, så bruker jeg jo selvsagt den på den store dagen! Så da blir det egen bryllupsparfyme på meg også 🙂

Stoffet som skal brukes til diverse bånd har kommet i hus, men jeg setter ikke igang mamma med å sy båndene før jeg har fått vasene i hus, slik at vi vet hvor lange båndene skal være.

Og så snakket jeg med Bøkevangen i dag, bare for å få bekreftet at bestillingen er i orden. Tar kontakt med de igjen over nyttår for å diskutere detaljer, meny, pynting og sånt. Skulle ha ringt kirkekontoret og hørt at bestillingen av kirken fremdeles er ok også, men klokka gikk fra meg gitt. Får ta det til uka.