Her om dagen fikk jeg hentelappen på skoene mine, og i går fikk vi endelig hentet de:

Beklager at bildet er litt uklart, men dere ser jo hvordan de ser ut 🙂 Lengdemessig passer de perfekt, men reimen så går over foran ved tærne er bittelitt trang. Ikke så mye at det bryr meg, men jeg kommer jo til å bruke de en del hjemme før bryllupet, så jeg regner med at de går seg litt til.

Så hvis vi nå ser bort ifra de modifikasjonene jeg må gjøre på kjolen og undertøyet, og at jeg ikke har kjøpt strømpebånd ennå, så er nå hele mitt antrekk i hus!

I dag har jeg også begynt å lage invitasjonene. Har litt igjen, men de skal jo ikke sendes ut på noen måneder ennå, så jeg har god tid. Kjente at tålmodigheten tok slutt i ste, og da var det bedre å gi seg enn å bli irritert og ødelegge noe 🙂

I går var vi innom butikken hvor jeg har bestilt vasene, og de hadde ikke kommet i forrige varelevering, men hun regnet med at de var på plass før jul, så da er det greit også.

Og så har jeg bestilt stoff som skal brukes til litt forskjellig, så når det kommer i hus og vasene også er her, får mamma litt syjobb 🙂