I dag er det 8 måneder igjen! Synes det ikke er mer enn et par-tre dager siden at jeg skrev at det var 9 måneder igjen, så hvor den måneden ble av fatter ikke jeg. Men fremdeles føler jeg at jeg har rimelig kontroll, og det er en god følelse.

I dag kom hjertene og kaketoppen jeg bestilte fra Lises Brudesalong.

Rask og grei levering, og grei pris. Kaketoppen var kjempesøt! Hjertene funker også bra, men de røde går litt vel mye mot lilla. Tror det skyldes lyset, så vi satser på at det blir bra når de kommer dit de skal være, nemlig på bordet. Så håper jeg bare at jeg har kjøpt nok hjerter, for det får jeg jo ikke testet ut på forhånd.

Har også fått kjøpt masse mer kartong til invitasjoner og meny/bordkort/sanghefter i dag, og har kjøpt alle konvoluttene vi trenger til invitasjonene. Panduro hadde ikke det båndet jeg skal bruke, så de skal bestille det for meg, så kan jeg hente det antageligvis i slutten av denne uka.

Nedtellingen fortsetter, det neste jeg venter på nå er skoene! 🙂