I dag var dagen for å sette seg ned og lage et utkast til invitasjonene. Kjøkkenbordet ble åstedet, og her er alt jeg trengte:


Arkskjærer, lage brettekant-penn, kartong, konvolutt, innstikket til invitasjonene, sølvbånd, stempel, akrylkloss og stempelpute. I tillegg dro jeg frem saks, linjal og en blyant.

Jeg hadde sett for meg noen timer med frustrasjon, banning og sverting. Men jeg endte opp med å være ferdig med ett kort på rundt 15 minutter… Om jeg ble fornøyd? Tja, både og. De ser litt stusselige ut, men samtidig er de enkle og rene.

Det er en ting som mangler i de, og det er en del av selve innstikket. Og så skal jeg prøve ut med noe på innsiden av kartongen, men jeg er redd det gjør at de bare blir rotete. Men det er verdt å prøve ihvertfall.

Det jeg gjorde som var lurt, var at jeg har forminsket de litt, slik at jeg får to kort ut av ett A4-ark, så der sparer vi jo en del penger siden de ikke har den fargen i større ark. Men jeg får ikke gjort det til sangheftene/menyene/bordkortene, så der blir det en del svinn. Og de får jeg ikke laget noe prøveeksemplar av ennå, for der mangler jeg en ting som jeg må få bestilt.

Føler meg egentlig ganske råtten over å skrive dette innlegget uten å vise dere resultatet, men jeg vil ikke at noen fler enn Eileif, min forlover og jeg skal se de før gjestene har fått de i posten.

Og ja, den skjæremaskinen kostet mye mer enn jeg hadde tenkt å bruke på noe sånt, så som jeg skrev i den andre bloggen: jeg MÅ lære meg scrapping når bryllupet er over, slik at prisen på den rettferdiggjør seg 🙂