Ingen løsning på frisørkrisa ennå, men jeg håper fremdeles at det ordner seg.

Over til dagens tema: sko.

Like etter nyttår i år startet jeg å titte litt rundt på nett for å se om jeg fant bryllupssko. Ville bare ha det i bakhånd, for jeg skulle jo ut og titte i butikker i sommer. Men siden bryllupet en periode var avlyst, mistet jeg totalt lysten til å se etter sko, og nå er sommeren over og alt av aktuelle sandalmodeller er borte. Så da gikk jeg tilbake til oversikten jeg laget og tittet gjennom det jeg hadde funnet frem. Spurte så Eileif om hvilket par han synes var finest, og han plukket ut disse:


Jeg er på jakt etter noen enkle sandaler som kan brukes i senere anledninger også, og det synes jeg så absolutt disse fungerer som. Det eneste triste er at jeg absolutt kunne tenkt meg både tynnere og høyere hæl, men siden Eileif ikke er så veldig mye høyere enn meg og jeg ikke vil rage over han i bryllupet, så er dette det nærmeste jeg kommer til en akseptabel pris.

Det er Designershoes.com som har disse skoene, så i går satt jeg meg ned med størrelsestabellen deres for å finne ut hvilken US-størrelse som vil funke for meg, men jeg fikk ingenting til å stemme selv etter at jeg hadde tegnet ned og tatt mål av foten min. Så jeg sendte en mail til de, og fikk i dag beskjed om at svaret lå i bloggen Ask The Shoe Lady. Artig måte å drive kundeservice på, og jeg måtte jo virkelig le av svaret hennes 🙂 Her kan du lese både min mail og damens svar 🙂

Så nå må jeg bare gruble på om jeg skal bestille en 5.5 eller en 6 og så få avgårde bestillingen så det er unnagjort.

Neste mål er å få tatt en tur på Panduro og få kjøpt inn en del av det som trengs til invitasjonene og bordkort/sang- og menyhefter.

Jo forresten: har fått prøver på stoff vi skal bruke til å lage en del bånd, men jeg er fryktelig usikker på både stofftype og farge. Så jeg får gruble litt på det også merker jeg. Er det normalt for en brud (klarer aldri å venne meg til å omtale meg selv som brud!) å være så usikker på nesten alle avgjørelser? Føler at jeg omtrent vil forhøre meg med alle jeg kjenner før jeg bestemmer meg for noe…