Ja, jeg skriver første krise, for jeg antar at det kommer til å komme fler.

Var jo i by’n i går, og kjørte tilfeldigvis forbi lokalene der frisøren min holder til. Frisøren som jeg har brukt i 20 år og som kjenner håret mitt bedre enn meg. Frisøren min som nekter å farge håret mitt fordi den grå luggen er meg. Og frisøren min som nekter å klippe opp håret mitt, fordi hun vet at jeg blir misfornøyd. Men lokalene er tomme! Det står kun en plakat om lokaler til leie der. Spurte generelt på Facebook om noen vet hva som har skjedd, og fikk til svar at de har lagt ned virksomheten… Hva i himmelens land skal jeg gjøre???

Jo, jeg har tilfeldigvis frisøren min på vennelista på Facebook, så jeg har selvsagt sendt en mail til henne der. Nå vet jeg at hun ikke er online der så veldig ofte, så jeg har også sendt en Facebook-mail til en kollega som jeg vet også bruker samme frisør og jeg tror de omgås privat også, så får vi se hva jeg får til svar.

For jeg klarer ikke se for meg at noen andre skal ordne håret mitt på den store dagen, jeg klarer faktisk ikke se for meg at noen andre noen gang skal få lov til å klippe håret mitt engang! Mulig jeg bare er kravstor og kresen nå, men helt frem til det kan bevises at ikke min frisør kan hjelpe meg, så nekter jeg å sjekke ut andre alternativer.

Så kryss fingrene for meg, folkens, dette må da gå an å få til?!!!??