Nå har jeg aldri vært gravid, men jeg regner med at jeg nå har litt samme følelse som gravide får når de finner ut at de skal ha baby. Bare 9 måneder igjen!!?? Og samtidig: 9 måneder er jo så lenge!!

Men jeg føler fremdeles at jeg har rimelig kontroll på det meste. Har nå avtalt med fotograf, så den biten er i boks. Det er en tidligere kollega av meg som skal ta bilder for oss, og selv om jeg i utgangspunktet var skeptisk til å ikke bruke en profesjonell fotograf, så har jeg sett mange av hennes bilder, og vet derfor at hun er superdyktig. I tillegg blir det vesentlig billigere og vi sitter igjen med masse fler bilder enn vi ville gjort med en profesjonell, så jeg er rimelig sikker på at dette blir veldig bra.

Venter på et forslag på invitasjoner fra ei tidligere studievenninne, slik at min forlover og jeg kan sette oss ned og se hva vi klarer på egen hånd. Har allikevel et utkast i hodet mitt, så har jeg noe å gå etter selv også.

Venter også på noen smykker en god kompis skal lage for meg. Vet ikke om det er de jeg ender opp med å bruke, må få de hit først og se hvordan de passer sammen med kjolen.

Og så undersøker min forlover rundt dette med sømmerske for meg, for kjolen er altfor lang og det må også gjøres et par andre små modifikasjoner på den.

Det eneste jeg vet jeg må sette igang med snart, er å få tatt en prat om detaljer med Bøkevangen. Vet ikke hvor tidlig sånt normalt gjøres, men jeg vil ha en oversikt over hvordan bordplasseringen blir, jeg vil ha menyen på plass, jeg må høre nøyaktig hva som er inkludert i prisen og litt slike ting.

Jo, ei annen tidligere kollega skal ordne buketten for meg, og så har jeg spurt en tredje kollega om hun vil bake bryllupskaken.

Dere som har giftet dere før: hva ellers bør jeg tenke på nå, 9 måneder før den store dagen?