Vi startet forberedelsene i går ved at jeg hadde på meg min vakre brudekjole og så fikk C streket opp litt konturer, slik at jeg hadde en viss formening om hvoran BH’en må være for at den ikke skal syns. C synes det var risikosport å være så nær en brudekjole med en sprittusj i hånda, jeg synes det bare var en fryd å få ha på meg kjolen igjen 🙂

Første stopp i dag var Borg Amfi, og på andre forsøk fant vi en BH som både var lekker og ser ut som den kan fungere, så da ble det undertøyssett på meg. Prisen var litt vel stiv, men innenfor hva jeg kan akseptere, og ihvertfall så lenge den faktisk passer. Snakket så med en tidligere kollega som nå driver en hobbybutikk, hun skulle si ifra når hun fikk inn konfettihjerter som jeg gjerne vil ha til bordpynt. Stakk så tilfeldigvis innom Nille og kom over disse lysfatene til kule- eller kubbelys:

De er altså i blankt metall, var litt vanskelig å få det frem på bildet samtidig som jeg ville vise detaljene under. Men disse passet egentlig perfekt til sånn jeg har tenkt bordpynten, så da ble 10 av de med hjem (8 fra Borg, 2 fra Stopp). En ting mindre å tenke på!

Over alt vi var, tittet jeg jo innom alle skobutikker som var for å se om jeg kunne være heldig, men fant ingenting. Stoppet også innom Østfoldhallen, men ikke noen sko som passet der heller. Men der spiste vi lunch; fish and chips. Så dermed fikk C bursdagsgaven sin på forskudd også 🙂

Siste stopp for dagen var Solbruden på Sellebakk i håp om at jeg fant slør der. Og det gjorde jeg, så nå er det også i boks! De hadde salg på en del sko der, men dessverre ingen som funket for meg. Men her er et lite teaser-bilde av slør og undertøy, resten av utseendet på det får være hemmelig 😉

Det er vanvittig deilig å være i gang med shoppingen, og neste gang jeg har litt energi til overs, skal jeg bestille meg sko på nett, for det kan jeg bare gi opp å finne i butikkene uten at de koster en tusenlapp og er typiske brudesko.

Ha en fin kveld! Hilsen en happy Kjersti 🙂