Etter å ha grublet og tenkt og regnet og kontrollregnet og diskutert i det vide og brede, har vi nå kommet frem til at vi skal klare å gjennomføre bryllup! Så nå sitter man igjen med både lettelse og panikk. Lettelse fordi det har tatt på å ikke vite om det blir noe, det hadde vært en så utrolig stor skuffelse hvis vi ikke hadde klart det. Panikk fordi det nå føles at vi har gått fra å ha god tid til at nå begynner det å bli dårlig tid, det er tross alt bare 9 1/2 mnd igjen.

Så nå gjelder det å ta frem bøker og lister og oversikter og permer og få organisert seg igjen. Takk og pris for at det meste allerede er planlagt i hodet mitt, det gjelder bare å få tak i det vi trenger. Så i tillegg til å lete litt på nett i dag, skal jeg ta frem den nydelige boka min forlover ga meg og lese gjennom den igjen. Og èn ting er allerede klart: sølvtråden. For nok en gang hadde min kjære forlover noe i bakhånd 🙂


Følg med videre her på bloggen folkens, for her kommer det oppdateringer fremover! 🙂

Hilsen en lykkelig Kjersti!