Har akkurat tittet gjennom huskelista for månedene før bryllupet, og det er fremdeles ingenting som haster, så her skjer det lite.
Første post nå egentlig er å få med meg forloveren min ut på handletur for å finne det vi trenger for å lage invitasjoner og bordkort/sanghefter, må bare komme gjennom den verste regningsbunken først.
I tillegg må hun være med meg for å finne slør, undertøy og sko. Sko må nok vente til sommeren, og finner jeg ingen, har jeg noen alternativer jeg kan kjøpe på nett.
Så vurderer Eileif og jeg dette med bryllupsreise. Det blir fryktelig dyrt å dra til syden, selv om det er det vi i utgangspunktet har mest lyst til, men jeg satt på jobb i dag og tenkte over andre alternativer, og har ihvertfall et annet sted jeg kunne tenkt meg å dra. Så får vi høre hva han sier om det 🙂 For bryllupsreise har jeg lyst på, må bare finne et passende alternativ til en overkommelig pris 🙂