Vi sliter litt med å finne ut hvor vi vil ha selskapet. Jeg kommer til å tilbringe natta før bryllupsdagen her hjemme, så jeg får en halvtimes kjøring ned til by’n til frisør og sminke, og så en halvtime tilbake hit igjen for å ta på kjole før vielsen rett nedi gata her. Bildene skal også tas her oppe antagelig, selv om det ikke var førsteønsket vårt. Kanskje vi kan få til en løsning der, må høre litt på priser først. Uansett vil vi ikke måtte kjøre i lang tid fra fotografering til lokalet, så da har vi endt opp med to alternativer, og hverken Eileif eller jeg har sett noen av de tidligere.
Men i dag har vi vært på det ene stedet, som ikke er langt herfra. Da får vi i så fall alt her i disse trakter, noe som hadde vært kjempepraktisk. Og vi falt pladask for stedet begge to! Nydelige omgivelser, fine rom og relativt stille rundt oss. Men rett og slett for å ha noe å sammenligne med, kommer vi til å ta kontakt med det andre stedet for å titte der og få et prisoverslag.
Vil ikke ennå si noe om hvilke steder det er snakk om, det blir annonsert når det er bestilt 😉