Lenge siden noen av oss har blogget her nå, men det skjer liksom ikke så mye på bryllupsfronten ennå. Begynner å bestille kirke og lokale rett over sommeren tenker jeg, greit å være ute i god tid for å få det vi vil ha når vi vil ha det 🙂

Satt for et par uker siden og tittet gjennom rundt 4000 frisyrer…relativt utmattende må jeg si… Jeg er egentlig ganske klar over hvordan jeg ikke vil ha håret, men akkurat hvordan jeg vil ha det, vet jeg ikke ennå. Jeg vil ha noe som er meg, men samtidig vil jeg ha en frisyre jeg ikke har “hver dag”. Og slør skal jeg jo ha, så det må også tas med i betraktning. På toppen av dette har jeg hele tiden tenkt at jeg ikke vil ha noe pynt eller tiara eller lignende, men etter å ha sett så mange frisyrer med pynt, synes jeg kanskje det kunne vært fint allikevel…sukk…ikke lett å bestemme seg gitt!
Var hos frisøren og klippet meg om fredag. Har hatt den samme frisøren i rundt 20 år, så hun kjenner meg rimelig bra, og jeg hadde håpet å få noen tips fra henne, men hun var enig med meg…noe som gjør at jeg er meg men allikevel en frisyre jeg ikke har hver dag. Jaja, jeg har jo 2 år og 25 dager på meg 😉
Men har noen noe tips (linker til bilder eller beskrivelser), tas det imot med stor takknemlighet!