Mamma, Cecilie og jeg dro for et par-tre uker siden nedom en kjolebutikk her i by’n for å prøve kjolen med underskjørt. Det funka som en drøm med to spiler i underskjørtet, så det ble handlet inn. I tillegg kjøpte min kjære forlover kjolepose til meg, snille jenta! Så nå slipper jeg å ha kjolen i en søplesekk (!), nå henger den pent på gjesterommet. Virka som mamma synes kjolen var fin også, mulig hun sa det bare for å være snill da, men jeg kjøpte komplimentene ihvertfall 😉
Midt oppe i gleden over å ha på meg kjolen igjen, glemte jeg å prøve med slør, så da har jeg nok en strålende unnskyldning for å ha på meg kjolen nok en gang 🙂
Og den delen som manglet kom noen dager etter dette, så da er det i orden.

Glemte å si i forrige innlegg at jeg fikk en liten gave av Cecilie når jeg var hos henne for å prøve kjolen første gang. Hun er en mester i å finne smarte og nyttige små ting, så hun hadde kjøpt et Wedding Survival Kit til meg, en boks som inneholder papirlommetørkler, flekkfjerner for silke, sett med nål, tråder i forskjellige farger, knapper og sikkerhetsnål, mintsukkertøy, leppepomade, neglfil, fuktighetskrem/håndkrem, våtserviett og plaster. Helt geniale og garantert nødvendige ting å ha i nærheten på den store dagen! Tusen takk Cecilie!